Fa'afeiloa'i Tagata Fa'atau Bangladesh e Asiasi ile Falega'oga a le GtmSmart

Faʻafeiloaʻi tagata faʻatau Bangladeshi e Asiasi

Le GtmSmart Factory Workshop

 

Folasaga:
I le avea ai o se tasi o meafaigaluega autu i totonu o le gaosiga o palasitika, o le masini thermoforming palasitika e taua tele i le gaosiga ma le faʻaogaina o le gaosiga o oloa palasitika. I aso nei, o le a matou aveina oe i se maimoaga atoatoa o le faagasologa o le gaosiga omasini thermoforming, faʻatasi ma a matou tagata Bangladeshi o loʻo asiasi atu i le aʻoga atoa a le GtmSmart factory.

 

Fa'ameamea masini Thermoforming

 

Vaega 1: Fa'atomuaga ile faiga fa'avae ole masini thermoforming palasitika
O le faʻavae galue o le masini thermoforming palasitika, lea e faʻavela ai le palasitisi ma faʻapipiʻiina i le mea e manaʻomia, e fai si lavelave. E aofia ai se faiga faʻavevela, se faiga faʻamalosi, ma se limu, e galulue faʻatasi uma e faʻamaeʻa le faagasologa o le thermoforming palasitika.

I le fale gaosi oloa GtmSmart, o le gaosiga o le gaosiga o masini thermoforming palasitika ua mamanuina ma le faʻaeteete ma faʻalelei. Muamua, matou te filifilia pellets palasitika maualuga poʻo laupepa e fai ma mea mata e faʻamautinoa ai le mautu ma le faʻamaoni o le lelei o oloa. O nei mea mata e faia su'esu'ega fa'aeteete ma su'esu'ega a'o le'i o'o atu i la'asaga o le gaosiga mulimuli ane.

 

Vaega 2: Faʻagasologa o gaosiga o masini thermoforming
O le gaosiga o le gaosiga o masini thermoforming e matua fa'aautomatika e fa'amautinoa le lelei o le gaosiga ma le fa'atumauina o oloa. O mea mata'ina e sa'o le fafagaina i totonu o le masini thermoforming e ala i se faiga fa'amomoli.

O le fa'avevela o se tasi o vaega autu o lemasini thermoforming palasitika . O le palasitika mata meafaitino e faʻamafanafanaina i le vevela talafeagai e faʻaaoga ai se puna vevela maualuga, e pei o le suauʻu vevela poʻo uaea faʻamafanafana, ina ia faʻamalulu ma faʻafefe. O lenei faiga e mana'omia ai le fa'atonuina o le vevela ma le fa'amautu o mea e maua mai ai le vevela e fa'amautinoa ai le lelei o le oloa ma le fa'alelei lelei.

O le taimi lava e o'o ai le palasitika i le vevela sa'o, ona amata loa lea o le faiga fa'amalosi. E ala i le faʻaogaina o le mamafa talafeagai, o le faʻaogaina o le faʻamalosi e faʻamalosia ai mea palasitika vevela ma faʻamalulu i totonu o le limu e fausia ai le foliga ma le fausaga e manaʻomia. O lenei faiga e mana'omia ai le pulea sa'o o le mamafa ma le mamanu sa'o e fa'amautinoa ai le sa'o ma le tumau o oloa.

 

Vaega 3: O le faagasologa atoa o tagata faatau asiasi i le fale gaosi oloa GtmSmart
I le taimi o le asiasiga a le tagata faatau i le fale gaosi oloa GtmSmart, e mafai ona latou molimauina le faagasologa o le gaosiga o masini thermoforming ma mataʻituina tagata faigaluega tomai o loʻo faʻaogaina masini thermoforming, faʻatonutonu tonu le vevela ma le mamafa e faʻamautinoa ai le lelei ma le lelei o oloa.

I le taimi atoa o le asiasiga, e maua foi e tagata faatau le avanoa e aʻoaʻo ai e uiga i le faʻaogaina o masini feaveaʻi, faʻataʻitaʻiga saʻo, ma masini suʻesuʻe lelei i le fale gaosi oloa GtmSmart. O nei masini e faʻamaonia le saʻo ma le faʻamaoni o le gaosiga o oloa.

E le gata i lea, o le aufaigaluega a le GtmSmart o le a fa'alauiloa atu fa'amatalaga fa'apitoa ma vaega fa'aoga omea faigaluega fa'avelavela i tagata fa'atau. O le a latou taliina soʻo se fesili, fefaʻasoaaʻi faiga faʻapisinisi ma atinaʻe faʻamoemoega, tuʻuina atu i tagata faʻatau se malamalamaga loloto ma le malamalama i le masini thermoforming palasitika.

 

Falegaosi masini Thermoforming

 

Fa'ai'uga:
I le asiasi atu i le fale gaosi oloa GtmSmart, e maua e tagata faatau se malamalama loloto atu i le faagasologa o le gaosiga o masini thermoforming palasitika. O lenei asiasiga e fausia ai le fa'atuatuaga ma le fa'ailoaina o le malosi fa'atekinisi ma le gafatia o le gaosiga o le GtmSmart, fa'ata'atia se fa'avae mautu mo le galulue fa'atasi i le lumana'i.


Taimi meli: Iuni-26-2023

Auina mai lau savali ia i matou: