Malamalama i le tolu tulaga le lelei omiga fai masini

Malamalama i le tolu tulaga le lelei omiga fai masini

I le malo o gaosiga faʻaonaponei, o le lelei, saʻo, ma le faʻaogaina o mea taua. Mo alamanuia e manaʻomia le gaosiga o mea eseese palasitika ma pusa afifi, leE Tolu Tulaga Leaga Fa'atupu Masani Fa'aosoO lena e tu o se auupega gaosiga. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou suʻesuʻeina le lavelave o lenei masini faʻapitoa, faʻamalamalamaina le mea, pe faʻapefea ona galue, ma ona faʻaoga masani.

 

Otometi le lelei omiga palasitika thermoforming masini

 

1.O le a le tolu tulaga le lelei o le fa'aosoina masini?

 

O leOmiga Lega Fausia masini , e masani ona taʻua o le Thermoforming Machine, o se mea faʻapipiʻi pito o meafaigaluega ua fuafuaina mo le gaosiga o oloa palasitika eseese ma pusa afifi. O se vaega taua i alamanuia e pei o le afifiina o mea'ai, fa'ato'aga, ma le gaosiga o sapalai fa'afoma'i, e ofoina atu se vaifofo faigofie ma lelei mo le fa'avasegaina o pepa palasitika i foliga mana'omia.

O le igoa "tolu nofoaga" a lenei masini e faʻaalia ai ana galuega autu e tolu: Fausia, Tipi, Faʻaputu. O le taunuuga o se oloa maeʻa e le gata ina manaia le vaʻaia ae faʻapea foʻi le malosi faʻatulagaina.

 

2. Fa'afefea ona galue le masini e fa'aosoina ai le mamafa o nofoaga e tolu
a. Nofoaga Fa'avae:
O le faagasologa e amata i le Forming Station, lea e faʻafeiloaʻi ai se pepa palasitika mafolafola i totonu o le masini. O nei pepa palasitika, e masani ona fausia i mea e pei o le PET, PVC, poʻo le PP, ua muai tipiina i fua saʻo. I totonu o le masini, o elemene fa'avevela e fa'ao'o atu le vevela i luga o le pepa palasitika, ma fa'afefe ai. O lenei laasaga taua e faʻamautinoa ai e mafai ona faʻapipiʻi le palasitika i le foliga e manaʻomia i laʻasaga mulimuli ane.

 

e. Tulaga tipi:
A mae'a le la'asaga tu'i, fa'asolo atu loa le pepa palasitika i le nofoaga tipi. Iinei, o lo'o fa'apipi'iina meafaigaluega tipi sa'o e tipi le palasitika i lona foliga mulimuli. O lenei laasaga e faʻamautinoa ai le saʻo ma le tutusa o fua o le oloa, faʻafetaui tulaga faʻamaonia lelei.

 

i. Nofoaga Fa'aputu:
A maeʻa le faʻagasologa o le tipiina, o loʻo faʻapipiʻiina oloa palasitika fou fou i le Stacking Station. I lenei laasaga, o oloa o loʻo faʻaputu ma faʻatulagaina mo le faʻaogaina lelei ma le afifiina mulimuli ane. O le nofoaga fa'apipi'i o lo'o i ai se sao taua i le fa'afaigofieina o le gaosiga, fa'aitiitia taimi fa'aletonu, ma le fa'aleleia atili o le gaosiga.

 

Masini Fausia Fata La'au

 

3. Talosaga masani
E maua e le Three Stations Negative Pressure Forming Machine lona aoga i le tele o talosaga ona o lona fetuutuunai ma le lelei. O nisi o talosaga masani e aofia ai:

 

a. Fata Fa'atosina

I fa'ato'aga ma fa'ato'aga, o fata fa'ato'aga e mana'omia mo le fa'alauteleina o la'au. O lee mafai ona fa'atupu fata fa'ato'aga ma le sa'o lelei, e maua ai se si'osi'omaga lelei mo le germination ma le tuputupu a'e o fatu.

 

e. Fata fuamoa
O fata fuamoa o se fofo masani o afifiina mo pisinisi moa. E mafai e le masini ona gaosia fata fuamoa e mau ai fuamoa i le taimi o felauaiga, puipuia ai le gau ma faʻamautinoa lo latou fou.

 

i. Pusa Fualaau

Mo le gaosiga o meaʻai, pusa fualaʻau na faia i lenei masini e tuʻuina atu ai se fofo puipuia ma matagofie. O pusa e teu ai fuala'au 'aina fou ma mata'ina i luga o fata o faleoloa.

 

o. pusa pusa
I tua atu o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o loʻo taʻua i luga, o le masini e faʻaaogaina lautele mo le fatuina o pusa afifi eseese. O nei koneteina e tele fa'amoemoega, mai le teuina o sapalai fa'afoma'i se'ia o'o ile fale fa'aeletonika fa'atau.

 

I le faaiuga, o le Three Stations Negative Pressure Forming Machine o se auupega gaosiga o loʻo faia se sao taua i le gaosiga faʻaonaponei. O lona gafatia e fa'aliliuina pepa palasitika mafolafola i mea lavelave tolu-dimensional oloa ma le sa'o ma le lelei e avea ai ma meafaigaluega taua i pisinisi eseese.


Taimi meli: Sep-27-2023

Auina mai lau savali ia i matou: