Manaoga ma Fa'agasologa Tekinolosi O PP Plastics Mo Palasitika Thermoforming Machine

O le fa'agaioiina o meafaitino mata palasitisi e masani lava o le fa'agasologa o le liusuavai, tafe ma fa'amalieina vaega pa'u i mea mae'a pe a uma ona fa'atulaga. O se fa'agasologa o le fa'avevela ma fa'alili. O se faiga foi o le suia o palasitika mai vaega ninii i foliga eseese. Mo lemasini thermoforming palasitika , O le faagasologa atoa e mafai ona faʻapipiʻiina mo le faʻaogaina otometi atoa e aunoa ma le faʻaogaina o le tusi lesona, ma e mautu le lelei o oloa! O lo'o mulimuli mai o le a fa'amatalaina le fa'agasologa o gaioiga mai le va'aiga o la'asaga eseese.

1. Liusuavai

O le fa'avevela o le masini e fa'ataga ai le fa'afefeteina o meafaitino mata e fa'afefeteina i le tafe o le vai. O mea mata eseese e masani ona talafeagai mo tulafono faatonutonu o le vevela. O le faʻateleina o le vevela o le a faʻavaveina ai le tafe o mea mataʻutia, lea e mafai ona faʻateleina ai le lelei, ae le faʻamautinoaina le fua. E tatau ona ausia se paleni talafeagai. E le gata i lea, o le lelei lelei ma uiga o le PP i le tulaga o le maualuga o le vevela vevela e sili ona lelei le faʻafefe solo lelei o mea mata i le mate i le taimi o le gaosiga, ina ia aloese mai le le lava o le faʻatumu poʻo le reflux. Reflux o lona uiga o le tafe o mea mata e sili atu le vave nai lo le fua o le gaosiga, ma mulimuli ane faʻateleina le faʻaogaina o le tafe, lea e tutusa ma le faʻaleleia o le MFR. O se tasi lea o auala avanoa mo le gaosiga, Ae ui i lea, e mafua ai foi le tufatufaina atu o le MFR e le masani ai, lea e mafai ona oo atu ai i le faateleina o le le mautonu ma le faateleina o le faaletonu. Ae ui i lea, ona o le talosaga, o le PP ua maeʻa oloa e le o ni oloa e maualuga le saʻo, o lea e le tele le aʻafiaga.

2. Fa'a'au fa'avili

O le tele o le faʻaogaina o le PP e faʻalagolago i le sikulima e faʻaulu ai le suavai, o le mea lea o le mamanu o le sikulima e iai se aafiaga tele. O le lautele e aʻafia ai le gaosiga, ma o le fua faʻamalosi e aʻafia ai le tau o le mamafa. E aʻafia ai foʻi le gaosiga ma le maeʻa o oloa, e aofia ai le faʻafefiloi o aʻafiaga o mea eseese (Color Masterbatch, additives ma modifiers). O le tafe o mea mata e faʻalagolago lava i le faʻavevela, ae o le feteʻenaʻiga ma le feteʻenaʻiga o mea mata o le a maua ai foi le malosi o le vevela e faʻavave ai le suavai. O le mea lea, e laʻititi le fua faʻapipiʻi sikuli, e laʻititi le tafe, ma e tatau ona faʻateleina le saoasaoa o le taamilosaga, e mafua ai ona sili atu le malosi o le vevela nai lo le sikuli faʻatasi ai ma le tele o le compression ratio. O le mea lea, e masani ona fai mai e leai se matai i le gaosiga o palasitika, ma o le tagata e malamalama lelei i le faatinoga o le masini o le matai. O le faʻamafanafanaina o mea mataʻutia e le gata o se faʻavevela, ae e aofia ai foʻi le vevela vevela ma le taimi faʻafefe. O le mea lea, o se fa'afitauli fa'atino. O le poto masani e fesoasoani e foia ai faafitauli o le gaosiga ma faʻaleleia atili le lelei. Afai e sili ona lelei le faʻafefiloi o le faʻaogaina o le sikulima, o nisi taimi e lua-laasaga eseese sikulima poʻo biaxial sikulima e mamanuina, ma o vaega taʻitasi o ituaiga eseese o faʻailoga e faʻapipiʻi eseese e ausia ai aafiaga faʻafefiloi eseese.

3. Maliu pe oti ulu

O le toe fa'afouina o palasitika e fa'alagolago i le limu po'o le ulu o le pa. O le tui faʻamaeʻaina oloa e tolu-dimensional, ma o le limu e lavelave foi. E tatau ona mafaufau i le faafitauli o le faʻaitiitia. O isi oloa o va'alele, strip ma nila mate fa'aauau. Afai o ni foliga faʻapitoa, e faʻavasegaina o ni foliga faʻapitoa. E tatau ona gauai atu i le faʻafitauli o le faʻamalulu vave ma le tele. O le tele o masini palasitika ua mamanuina e pei o tui. O le malosi o le extrusion o loʻo faʻauluina e le sikulima o le a mafua ai le mamafa tele i le tamaʻi fafo ma faʻaleleia atili le gaosiga. Pe a mamanuina le ulu oti e pei o se vaalele, pe faʻafefea ona faʻapipiʻi tutusa mea mata i luga o le fogaeleele atoa, e taua tele le mamanu o le faʻailoga o lavalava. Fa'alogo lelei i le avanoa e fa'aoso ai e fa'ateleina ai le pamu i'a ma fa'amautu le tu'uina atu o mea mata.

4. Fa'alili

I le faaopoopo atu i le sasaa o mea mata i totonu o le sprue gate, o le tui tui o loʻo i ai foi le mamanu o le faʻamafanafanaina o mea mata i totonu o le auala malulu. Extrusion molding e faalagolago i luga o le auala vai malulu i totonu o le uila e ausia ai le aafiaga malulu. E le gata i lea, o loʻo i ai foʻi naifi ea, vai malulu o loʻo faʻafefe saʻo i luga o le ato faʻafefe, faʻafefe ma isi auala malulu.

5. Faalautele

O le toe gaosia ma le faʻalauteleina o oloa maeʻa o le a faʻaleleia ai le aafiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le eseesega o le saoasaoa o le fusipaʻu faʻapipiʻi e faʻaulu i luma ma tua o le a mafua ai le faʻaopoopoga o aafiaga. O le malosi faʻamalosi o le faʻaopoopoga o vaega o le oloa maeʻa e faʻamalosia, e le faigofie ona saeia, ae e matua faigofie lava ona sasae faʻalava. O le tufatufaina atu o le mamafa o le molecular o le a aʻafia ai foi le faʻaopoopoga o aʻafiaga i le gaosiga maualuga. O oloa uma e fa'asalalauina, e aofia ai alava, e le tutusa le fa'aopoopoga. E mafai fo'i ona ta'ua le fa'amama ma le ea fa'apipi'i o se isi ituaiga fa'aopoopoga.

6. Fa'aitiitia

Soʻo se mea mataʻutia o loʻo i ai le faʻafitauli o le faʻaitiitia, lea e mafua mai i le faʻalavelave i totonu i le taimi o le faʻalauteleina o le vevela, faʻafefe malulu ma tioata. I se tulaga lautele, o le faʻalauteleina o le vevela ma le malulu malulu e faigofie ona faʻatoʻilaloina, lea e mafai ona faia e ala i le faʻatuputeleina o le taimi malulu i le gaioiga ma le faʻaauau pea o le mamafa. O meafaitino mata tioata e masani lava ona sili atu le faʻaitiitia o le eseesega nai lo mea e le o se tioata, e tusa ma le 16% mo PP, ae naʻo le 4% mo ABS, e matua ese lava. O lenei vaega e manaʻomia ona faʻatoʻilaloina i luga o le limu, poʻo mea faʻapipiʻi e faʻaitiitia ai le fua faʻaitiitia e masani ona faʻaopoopoina, LDPE e masani ona faʻaopoopo i le ipu faʻapipiʻi e faʻaleleia ai le faʻafitauli o le ua.

masini thermoforming palasitika e fa'atatau i toetoe lava o mea fa'agata uma. I tausaga talu ai nei, ua faʻaaogaina lelei foi masini thermoforming palasitika e fausia ai ni palasitika thermosetting. O le taamilosaga o le mamanu o lemasini thermoforming palasitika e pu'upu'u (ni nai sekone i ni nai minute), ma e mafai ona fa'atupu fa'ailoga ma foliga lavelave, sa'o tele ma i le taimi e tasi. GTMSMART masini thermoforming oloa e aofia aiMasini Thermoforming palasitika,Ipu Thermoforming Machine,Masini Vacuum Fa'apalapala,Fugalaau Fugalaau palasitika Thermoforming masini.

GTMSMART  tuʻuina atu masini muamua-vasega i le tau sili ona lelei e mafai ona faigofie ona faʻafetaui au manaʻoga gaosiga tele. Su'esu'e a matou ituaiga o oloa ma o le ae mauaina le tele o filifiliga maualuga e fetaui ma ou mana'oga.

/plc-pressure-thermoforming-machine-ma-tolu-nofoaga-oloa/


Taimi meli: Oke-31-2021

Auina mai lau savali ia i matou: