Fa'atomuaga o le a le Palasitika Thermoforming mai Ituaiga ma Fa'ata'ita'iga

O le Thermoforming ose faiga gaosi lea e fa'avevela ai se pepa palasitika i se vevela e fa'afefeteina, fau i se foliga fa'apitoa i totonu o se limu, ma teuteu e fausia ai se oloa fa'aoga. O se pepa palasitika e fa'avevela i totonu o se ogaumu ona fa'aloloa lea i totonu po'o luga o se limu ma fa'alili i se mea mae'a.

 

O a ituaiga palasitika thermoforming?

O ituaiga autu e lua o le thermoforming ovacuum fausia ma le faia o le mamafa.

 

Vacuum Fausia

E fa'aogaina le vevela ma le mamafa e fa'apipi'i ai pepa palasitika. Muamua, O se laupepa e faʻavevela ma tuʻu i luga o se limu, lea e faʻaogaina ai e se masini i le foliga e manaʻomia. A tu'u'ese le mea mai le limu, o le taunuuga mulimuli o se foliga sa'o. O lenei ituaiga thermoforming e maua ai vaega mautu tele i le tasi itu ma tulaga lelei maualuga i le isi itu meafaitino.

E pei o le, GtmSmart Vacuum forming, lea e ta'ua foi o le thermoforming, fa'apipi'i masini po'o le fa'aogaina o le masini, o se fa'agasologa lea e fa'aogaina ai se laupepa o mea palasitika vevela i se auala patino.

PLC OtometiMasini gaogao palasitika: E masani lava mo le gaosiga o pusa palasitika eseese ( fata fuamoa, pusa fualaau aina, pusa pusa, ma isi) faʻatasi ai ma laupepa vevela, e pei ole APET, PETG, PS, PVC, ma isi.

 

Fa'avasegaga-Masini-Vacuum-Masini

 

Omiga Fausia

O le fa'atupuina o le mamafa e tai tutusa ma le fa'amama fa'amama ae fa'amanuiaina mai le fa'aopoopoina o le mamafa. O le faagasologa e aofia ai foʻi le faʻamafanafanaina o se laupepa palasitika ma faʻaopoopoina foi se pusa faʻamalosi i le itu e le faʻafefe o le laupepa. O le mamafa fa'aopoopo e mafua ai fa'amatalaga ma'ai.

E pei o, GtmSmartOmiga Thermoforming MachineE masani lava mo le gaosiga o pusa palasitika eseese (fua fuamoa, pusa fualaau aina, pusa meaʻai, pusa pusa, ma isi) faʻatasi ai ma laupepa vevela, e pei ole PP, APET, PS, PVC, EPS, OPS, PEEK, PLA, CPET, ma isi.

 

HEY01 masini


Taimi meli: Ian-05-2023

Auina mai lau savali ia i matou: