E faʻafefea ona foia le tikeri o le vacuum pamumu pe a galue le masini faʻapipiʻi masini?

Otometi atoatoa gaogao faia masini e fa'aaogaina lautele i le alamanuia palasitika. I le avea ai o se meafaigaluega e gaosia ai le thermoplastic ma le maualalo o tupe teufaafaigaluega ma le lautele o le faʻaogaina, o lona faʻaogaina e faigofie, faigofie ona faʻaogaina ma tausia. I le avea ai o se masini masini, o nisi o faaletonu laiti o le a mautinoa lava e tupu i le faagasologa ma le faʻagaioiga. O le masini masini o le totonugalemu lea o se masini pa'u, e fa'afefea la ona foia pe a le o'o i luga le tikeri gaogao o le pamu?

 

HEY05-800-7

 

I lalo o le a ou otootoina tulaga taua nei e faʻatatau i le poto masani a matou tagata faʻatau i le faʻaogaina o masini ma masini mo le tele o tausaga:

 

1. O le vevela o le kasa pamu e maualuga tele

Fofo: fa'aitiitia le vevela o le kesi pamu, po'o le fa'aopoopoina o se fa'afesuia'i vevela talafeagai.

 

2. O le suauu i totonu o le pamu ua poloka pe poloka, ma e le mafai ona tausia se aofaiga o suauu i totonu o le potu pamu.

Fofo: Siaki pe mafai ona tatala le suau'u suau'u, ma fa'aopoopo le ituaiga lava lea e tasi o le suauu pamu.

 

3. O le faʻafitauli o ituaiga suauʻu pamu mama eseese, ona o le mamafa o le ausa o loʻo i ituaiga eseese o suauʻu e eseese, e ese foi le aafiaga o le vacuum.

Fofo: Su'e sa'o le suau'u pamu fou e tusa ai ma fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga o oloa.

 

4. Ona o le tulaga maualalo o le gaogao na faia e le suauu pamu, o lona uiga, o le emulsification ma le discoloration o le suauu pamu mama atonu e palapala tele.

Fofo: Tu'u uma le suau'u pamu mama i totonu o le pamu mama i totonu o le pamu mama, sui le ituaiga lava lea o le suau'u mama, ma fa'afetaui le ausa vai ma mea leaga i totonu o le kasa pamu e taofia ai i latou mai le ulu atu i le pamu.

 

5. faateleina le va i le va o le galulue faatasi. O le mea lea pe a uma ona ofuina i le va o le vane rotary ma le stator e faateleina ai le va o loʻo i ai le pefu i le kasa pamu le tumau.

Fofo: Siaki pe tele tele le va ma sui i vaega fou.

 

E le gata i lea, o le ala ea o le masini suction palasitika ua poloka, ua tatala le valve solenoid, o le fusi afi pamu pamu o lefagafao gaogao faia masinie le fufusi, ma ua leai se nofoaga, ma le fua vacuum o leMasini Fa'amea Mea'ai Palasitika e le aoga. O loʻo i luga o le auala togafitiga mo le leai o se vacuum pe aMasini fata palasitika o lo'o galue. E mautinoa lava o le a iai ni faʻafitauli laiti pe afata palasitika masini gaogao galue mo se taimi umi, ma e le o se faafitauli lelei lava ia. O le tulai mai o faafitauli taitasi e faavae i faamaoniga, ma o le mea taua o le suesueina i le taimi. O le mea moni, e lē faigatā ona taulimaina.

HEY05-800-2


Taimi meli: Tes-15-2022

Auina mai lau savali ia i matou: