Talanoaga i luga ole Manipulator I le masini fa'ainisinia

I le gaosiga faʻainisinia faʻaonaponei, o nisimasini fesoasoani e matua taua lava. Manipulator o se ituaiga fou o meafaigaluega atiaʻe i le faagasologa atoa o le gaosiga o masini masini. I le faagasologa o le gaosiga o aso nei, o le manipulator o loʻo faʻaaogaina lautele i le laina gaosiga otometi atoa. O le R & D ma le gaosiga o masini ua avea ma tekinolosi fou i le alamanuia maualuga-tekonolosi. E faʻamalosia le atinaʻeina o le manipulator ma mafai ai e le manipulator ona sili atu le faʻamaeʻaina o le tuʻufaʻatasiga lelei ma le faʻaogaina o masini ma tekinolosi faʻainisinia.

Lima Fa'ainisinia-2

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o mechatronics, o le a faʻalauteleina le faʻatonuga i le itu o le pule tatala e faʻavae i luga ole PC, ma o le a sili atu ma sili atu ona ogaoga. O le fa'atonuga fa'atonu otometi e aofia ai le "polokalame fa'atonu, fa'alogo ma le elemene gaioiga" o le a avea pea ma fa'atonuga tau atina'e. I totonu o lenei faiga, o le "pulea sui" masani o le a suia foi i le "pulea o manatu", Ina ia faʻaleleia atili le saʻo o le faiga.

Ia, kiliki e matamata i lelima fa'ainisinia auala e galue ai. E mafai ona e vaʻaia le faʻagasologa ma le faʻaogaina o le lima masini e matua lamolemole ma matagofie. E aofia ai tekinolosi fou lea e ave i fafo ma faitau i se tulaga lamolemole ma saosaoa talafeagai.

-HEY27 Lima Fa'ainisinia 

HEY27 Mechanical Arm-3

O lenei manipulator o loʻo i ai uiga o le saoasaoa maualuga, maualuga le lelei ma le mautu e ala i le faʻatulagaina o oloa. Ina ia faʻaleleia le gaosiga o le masini faʻapipiʻi muamua, e manaʻomia e le oloa le faiga o le gaosiga o le maualuga o le ea o loʻo sasaina, e ui atu i le masini ipu ma le tusi lesona e ave i fafo ma faitau, lea e faʻaaogaina lautele i le gaosiga ma le afifiina o ituaiga uma. o oloa fa'asusu suction.

I le avea ai o se kamupani gaosiga masani, o le faʻaaogaina o le gaosiga o le manipulator e mafai ona faʻaitiitia lelei ai le faʻalagolago o le kamupani i galuega, faʻaitiitia le tau o le gaosiga ma faʻamaeʻaina le filifiliga le maalofia o le atinaʻe gafataulimaina.


Taimi meli: Tes-01-2021

Auina mai lau savali ia i matou: