“Cloud Trend” O Masini Thermoforming Palasitika

Faatasi ai ma le faasolosolo malie o le faatinoga o le tele o auaunaga e pei o le "auʻaunaga ao" ma le "faʻasologa o ao", o le servo system of thermoforming machine i totonu o le alamanuia masini palasitika ua mulimulitaʻia foi le masani. I le fa'asaoina o le malosi o le masini thermoforming, ua fa'aopoopoina se faiga fou servo ao, e aofia ai le ao synchronous servo system ma le cloud asynchronous servo system.

O la matou masini e faʻasolosolo faʻatasi ma taimi ma faʻaogaina le faiga fou servo ao, mo se faʻataʻitaʻiga,HEY12 Full Servo Biodegradable PLA Disposable Ipu Masini Ipu

masini fau ipu faomea HEY12

 

Faʻalagolago i le faʻaogaina o le ao, o le cloud servo system fou e faʻamalosia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le maeʻa faʻatau atu o faiga uma ma faʻaleleia le puleaina o le tulaga o le gaosiga vevela. O le aveta'avale ma le masini afi e iai le fetuutuuna'i, lea e mafai ona fa'amautinoa le maualuga-maualalo fua o faiga uma.

masini

E tusa ai ma le ta'iala fa'asao malosi o le synchronous servo system, o le pulega o ao asynchronous servo system e fa'aaogaina le mamafa ma le tafe fa'alua tapuni tapuni, ma o le pamu suau'u e fa'auluina e le afi asynchronous. E tusa ai ma le taʻiala galue ma uiga o le masini thermoforming, o le mamafa ma le tafe faʻailoga e avea ma faʻailoga autu o le avetaʻavale ma faʻafetaui ma le faʻaogaina o le malosi o le avetaavale. Pe a le lava le mamafa o le galue ma le tafe o se gaioiga patino, o le setiina o le gaosiga o loʻo i ai nei poʻo le faʻailoga o le mamafa o le a otometi lava ona fetuunai e aunoa ma le aʻafiaina o le gaosiga o oloa, O le faʻaaogaina o le malosi o le afi asynchronous e oʻo atu i le laʻititi manaʻomia i totonu o suiga uma o avega, ma faʻamautinoa le saogalemu ma le saʻo o le faʻaogaina o le afi, e le gata ina faʻamautinoaina le gaosiga o oloa, ae faʻasaoina foi le malosi eletise.

E Fa nofoaga omiga Thermoforming Machine-HEY02-2

A fua i taumafaiga fou a pisinisi i masini, o le faagaioiina omasini thermoforming o loʻo atinaʻe i le itu o le sili atu le faigofie, faʻapitoa, faʻatinoga ma le atamai. E foliga mai o se vaega itiiti o le faʻafouina ua tuʻuina atu i ai le taua sili atu ona moni, ma o loʻo faʻaalia ai foʻi manatu fou a tagata o masini e sili atu ona faigofie ma lelei i le lumanaʻi.

 


Taimi meli: Nov-27-2021

Auina mai lau savali ia i matou: